Latin America Magazine.
 

Mistura in Lima

17-09-2012 by Jorge Riveros Cayo

Gisteren liep één van de belangrijkste gastronomische festivals in Latijns-Amerika, Mistura in Lima, Peru, ten einde. Gedurende tien dagen kwamen kleine landbouwers, koks, bakkers, restaurants, koksscholen en tafelgenoten gezellig samen. Geniet mee na met een fotoreportage van Jorge Riveros-Cayo

 


Pepe Paraqué and his gargantuan pots full of carapulcra.

 

María Huamaní Flores with a huge pituca potato, coming all the way from
Cóndorcocha village, in Ayacucho.

 

Coquette dancer from the streetband at El Gran Mercado (The Great Market.)

 

Barbecued pork made at Warmy, a countryside restaurant in Huaral, north of Lima.

 

Chinese style deep-fried pork. La Sazón. Huacachina, Ica


Jungle-style fried rice with “cecina” and fried plaintains. El Aguajal Restaurant.

 

María Cuadros de Ayca, a Tacna-born lady proud of her pisco production and apricot liquor.

 

Bekijk meer foto’s van Jorge Riveros Cayo op zijn Facebookpagina

reageren