Latin America Magazine.
 

Fotowedstrijd / Concurso de fotografía

03-02-2016

Deel met conSentido.nl je mooiste, meest bijzondere of verrassendste foto en maak kans op een van de drie conSentido-prijzenpakketten!

Aquí puedes leer en español  la información sobre el concurso

Thema fotowedstrijd 2016: vernieuwing in Latijns-Amerika

Op conSentido lees je volop over nieuwe ontwikkelingen op het Latijns-Amerikaanse continent. Of het nu gaat over progressieve regelgeving omtrent emancipatie of drugsbeleid, hernieuwbare energie, LBGT-rechten of nieuwe stedelijke fenomenen: wij delen met onze lezers graag de verrassende kanten van Latijns-Amerika. 

Welke vernieuwing is jou opgevallen? Wat voor verrassends heb jij in beeld kunnen vangen? Doe mee met de fotowedstrijd om dit met conSentido te delen! 

Publieksprijs:

Juryprijs eerste plaats:

Juryprijs tweede plaats:

Voorwaarden: 

  • Inzenden kan tot en met 15 maart 2016. Vermeld in je mail je naam, adres en in het kort waar de foto is genomen, en wat er op te zien is.
  • Stuur de foto in groot formaat (minimaal 2 MB) per mail naar info@consentido.nl.
  • Maximaal 5 inzendingen per persoon.
  • Met inzending van jouw foto’s geef je conSentido toestemming deze (onder vermelding van naam van de fotograaf) te plaatsen op onze communicatieuitingen.
  • De prijzenpakketten kunnen worden verzonden naar Nederland of België.

Alle deelnemende foto’s worden op de Facebookpagina van conSentido geplaatst. De foto die op 1 april 2016 de meeste likes heeft gekregen wint de publieksprijs. Daarnaast beslist de jury welke foto’s de eerste en tweede juryprijs winnen. 

De conSentido-fotowedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door: 

fotofabriek.nl_
TCQ logo 6logo cinerart

bar buenos airesDeRoma taqueria99991mama matrea

 

 

 

 

reageren