Latin America Magazine.
 
Music

Zuco 103

  • datum:16/08
  • tijd:16:30
  • locatie:Vondelpark Openluchttheater
  • adres:Vondelpark, Amsterdam
  • kosten:€5,- voor zitplaatsen, staand is gratis

Zuco 103 is terug! Vier jaar lang speelden ze niet samen, maar het jaar 2015 staat in het teken van de comeback van Zuco 103. Lilian Vieira, Stefan Kruger en Stefan Schmid maakten vorige eeuw furore met hun Brazilectro, een aanstekelijke mix van samba en elektronische muziek.

Ze veroverden de wereld en speelden op gerenommeerde festivals als Lowlands, North Sea Jazz, Fuiji Rock Tokyo, Rock Werchter en Bumbershoot Seattle. Na soloavonturen van de diverse bandleden, is de band nu terug met een “Best Of” compilatie en dit najaar zelfs een splinternieuw album, waarin ze teruggrijpen op hun rauwe, originele Brazilectro geluid. Verwacht op het podium een energieke liveshow met als primeur de eerste nieuwe tracks.

Het Vondelpark Openluchttheater is gratis toegankelijk en beschikt over zit- en staanplaatsen. Wilt u gegarandeerd zijn van een zitplaats, dan kunt u via dit formulier reserveren. Zitplaatsen zijn €5,- per persoon.

Let op: u reserveert voor een programmablok. Uw reservering is tot 5 minuten vóór aanvang van de eerste voorstelling in het programmablok geldig. Daarna vervalt uw reservering en komen de stoelen vrij. Kom dus op tijd.