Latin America Magazine.
 
Music

Vrijkaarten te winnen voor verschillende concerten in Antwerpen

  • data:03/05 - 07/05
  • kosten:Winnen!

conSentido mag verschillende vrijkaarten weggeven voor twee concerten in België de komende tijd. Voor onderstaande concerten zijn 2 x 2 kaarten te winnen! Het enige wat je hoeft te doen is ons een mailtje te sturen.

Allereerst kun je op 3 mei in het Antwerpse De Roma genieten van een wervelende show van La Chiva Gantiva, de act rond Natalia Gantiva en felle frontman Rafael Espinel. Van Colombiaanse afkomst (zoals ook gitarist en componist Pipe Deckers) maar thuis in Brussel. In het voorprogramma krijg je er ook nog een optreden van La Pegatina bij!

Daarnaast zijn er ook nog kaarten te winnen voor iets van een hele andere gage. Het Ensor Strijkkwartet, Liliana Rodriquez & Raphaella Smits spelen ‘El Pasión’ op 7 mei, een voorstelling waar liefde, hartstocht en melancholie de rode draad vormen doorheen de muziek van Lorca, De Falla, Piazolla etc. Liliana Rodriquez, een Argentijnse zangeres met een bijzondere voorliefde voor volkse Spaanse liederen, Raphaella Smits een internationale bejubelde gitariste en het Ensor strijkkwartet dat doorheen de jaren een sterke reputatie opbouwde rond voorstellingen waar muziek en taal centraal staan, zorgen voor een avond waar je zorgeloos kunt van genieten.

Wil je deze kaarten winnen? Wij geven voor elk concert 2 x 2 kaarten weg, die je kunt winnen door een mailtje te sturen naar info@consentido.nl met je gegevens en vergeet daarbij niet te vermelden naar welk concert je graag zou willen.