Latin America Magazine.
 
DanceFestivalMusic

Tango Brutal: Internacional Tango Festival Heerlen

  • data:16/05 - 24/05
  • tijd:Hele avond
  • locatie:Verschillende locaties
  • adres:Heerlen

De tweede editie van ‘Tango Brutal‘ strijkt van 16 t/m 24 mei neer op de podia van Heerlen. Maak kennis met de wereld van de Argentijnse Tango; de passie, de subtiliteit, de oorsprong, de ontwikkeling, de smaak, het gevoel. Hoor, zie, dans en beleef de verbijsterende en ingetogen brutaliteit! Het festival start op vrijdag 16 mei in poppodium NIEUWE NOR met DJ Buscemi. Hij brengt zoals bekend altijd een zinderende mix van nu-bossa, latin house, afro grooves en balkan beats. Nu gaat Dirk voor een zwoele tango-avond tijdens Tango Brutal, oftewel een ‘Groovy Tango Night’.

Kom met je vrienden naar TANGO BRUTAL en maak kennis met de wereld van de Argentijnse Tango; de passie, de subtiliteit, de oorsprong, de ontwikkeling, de smaak, het gevoel. Hoor, zie, dans en beleef de verbijsterende en ingetogen brutaliteit van de Argentijnse Tango!

Luister, kijk én dans op de geweldige Argentijnse klanken van CAREL KRAAYENHOF met zijn zeskoppige SEXTETO CANYENGUE! Laat je bedwelmen door de groovy neo-tangoklanken van DJ BUSCEMI ft. Ad Cominotto op accordeon, en met support-actBOSCHA NOVA & special guests. Leef mee tijdens de indrukwekkende documentaire 12 TANGO’S van Arne Birkenstock in het prachtige Royal Theater. Laat je betoveren door de prachtige muzikaliteit van TATADIOS CUARTETO (speciaal ingevlogen uit Argentinië). En ga helemaal op in het verhaal en de stem van JUAN CARLOS TAJES of, ga helemaal uit je dak met de ‘foute’ tango’s van BRUNO MAJCHEREK en LEX NELISSEN in het Cultuurhuis.

De voorverkoop is gestart. Kijk hier en hier voor meer informatie en kaartverkoop!