Latin America Magazine.
 
Course

Start nieuwe taalcursussen El Abanico

  • data:13/04 - 19/04
Logo el abanico - conSentido

El Abanico is een Spaanse taalschool in Rotterdam die al bijna 20 jaar bestaat. Hier leer je niet alleen Spaans op meer dan twintig verschillende niveaus, maar wordt ook veel aandacht besteed aan de literatuur, muziek, kookkunst en andere aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur.

In de week van 13 april beginnen de nieuwe cursussen. Bekijk hier het rooster. 

Als je je voor 9 april inschrijft, kun je gebruik maken van de introductieaanbieding voor beginners (niveau Inicial 1 en 2): in plaats van €194 betaal je €140!

Kleine groepen

Om aan iedere student voldoende aandacht te kunnen besteden werkt El Abanico met kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Alle cursussen vinden plaats op weekdagen. De meeste zijn ‘s avonds, maar soms zijn er ook groepen overdag. Sommige van onze docenten geven ook privélessen.

Maak hier kennis met de docenten

Eindtest en diploma

Aan het eind van les nummer 10 krijgt u een toets (30-45 minuten). In de laatste les (les nummer 11) krijgt u uw toets met het bijhorende certificaat gecorrigeerd en becijferd terug. Afgezien van het resultaat van de toets, moet de cursist een minimale hoeveelheid van 8 (van de 11) lessen hebben bijgewoond.

Daarnaast is het mogelijk een DELE-examen te behalen. Dit zijn de officiële examens Spaans als vreemde taal die door het Spaanse ministerie van onderwijs en het Instituto Cervantes worden afgenomen. In Nederland wordt dat meerdere keren per jaar gedaan in Utrecht.  De cursussen van El Abanico bieden een gedegen voorbereiding op de DELE-examens.