Latin America Magazine.
 
Music

Septeto Naborí – WIN KAARTEN!

  • datum:09/08
  • tijd:21:00 (voorprogramma 20:00)
  • locatie:Paradiso
  • adres:Weteringschans 6-8, Amsterdam
  • kosten:€22,50

Voor het concert van Septeto Naborí kunnen lezers van conSentido kaarten winnen! Wij mogen van Paradiso 2 x 2 kaarten weggeven, en om kans te maken hoef je alleen een mailtje te sturen naar info[at]consentido.nl! 

Septeto Naborí is in 1993 opgericht door jonge studenten uit Santiago de Cuba, de meest Caribische van alle steden op Cuba. De band staat bekend als de ambassadeur van de son, de moeder van alle Cubaanse muziekstijlen. Die wordt in eigen, originele arrangementen gespeeld, maar met respect voor de traditie van de oude soneros. Naast son spelen ze rumba’s, guaracha’s en conga’s van de grote Cubaanse componisten én nieuwe werken van groepsleden. Septeto Naborí weet van elk optreden een echt Cubaans feestje te maken.

Voorprogramma: Trio Los Dos

Septeto Trio Los Dos is al jaren een van de populairste latin bands van Nederland en de enige met deze unieke stijl. Vanaf 1997 werken ze intensief samen met topbands uit Cuba en de band heeft ook in Santiago de Cuba een sterke live reputatie opgebouwd. Septeto Trio Los Dos doet dit met de volledig traditionele, akoestische bezetting, bestaande uit: tres, armonico, gitaar, contra-bas, maracas, bongó, campana, trompet y desdeluego la clave. Dansen maar!

Vooraf dj Dito, na afloop dj Arno

Meer informatie>>