Latin America Magazine.
 
DanceLectureMusic

ENCUENTROS: La historia del bolero – de geschiedenis van de bolero

  • datum:21/11
  • tijd:19:30
  • locatie:Parnassos
  • adres:Kruisstraat 201, zaal 207, Utrecht
  • kosten:€ 5.-

Wil je meer weten over de geschiedenis en ontwikkeling van de bolero in Spanje en Latijns Amerika? Heb je zin om gepassioneerd te zingen in een bolero-karaoke?
De bolero is een van de oudste en elegantste dans- en muziekstijlen van de Spaanstalige wereld. Gezongen boleros lopen over van romantiek. Maar gaan ze wel altijd over de romantische liefde? Wat gaat er nog meer achter de teksten schuil?

In de vierde editie van Encuentros neemt docent Spaans Ronal Porras Ramírez (El Camino School) je mee in de geschiedenis van de bolero en zijn teksten. Inleiding met beeld en geluid, zang en debat, alles in het Spaans. In samenwerking met zangeres Nancy Sweet (Utrechtse band Abanicos) en docente Marjanne Haitsma (conTacto Spaans leren).
Bel je vrienden, sms je kennissen en warm je stembanden op! En wie weet wordt er nog gedanst.

De serie Encuentros wil mensen met interesse in de taal en cultuur van Spanje en Latijns-Amerika maandelijks met elkaar in het Spaans in gesprek brengen over actuele onderwerpen op maatschappelijk en cultureel gebied. De bijeenkomsten zijn bestemd voor iedereen met een redelijke spreek- en luistervaardigheid in het Spaans.
De initiatiefgroep Encuentros bestaat uit St. Vriendschapsband Utrecht-León, St. Samenscholen, Studentenvereniging Adelante en de taalscholen El Camino en conTacto Spaans leren.

Reserveren vooraf via: info@utrecht-leon.nl
Meer info:
www.utrecht-leon.nl
www.svadelante.nl
www.stichtingsamenscholen.org
www.elcaminoschool.nl
www.contactospaans.nl