Latin America Magazine.
 
Music

Juan Luis Guerra

  • datum:12/10
  • tijd:21:30
  • locatie:Ahoy
  • adres:Ahoy-weg 10, Rotterdam
  • kosten:kaarten van €50 - €95

Op zaterdag 12 oktober 2013 brengt de Dominicaanse koning van de merengue, Juan Luis Guerra, een bezoek aan Nederland. De latin ster zal met zijn show schitteren in Ahoy Rotterdam. Alle dansmoves uit de kast halen of gewoon een avond genieten van Latin- & jazz melodieën? De levende legende maakt het mogelijk.

Juan Luis Guerra die internationaal doorbrak met het album ‘Bachata Rosa’, brengt hiermee zijn ‘Asondeguerra Tour’ voor  een uniek eenmalig optreden naar ons land, nadat hij hier 4 jaar geleden voor het laatst is geweest. Juan Luis Guerra is al bijna 30 jaar één van de meest gerespecteerde Latin artiesten van de wereld. Met meer dan 30 miljoen verkochte platen, 15 Latin Grammy Awards, 2 Latin Billboard Awards en 2 Grammy’s voert hij nog altijd de recordlijsten aan als één van de meest verdienstelijke Latin artiesten ooit. Wereldhits als ‘Frio Frio’, ‘Burbujas de Amor’ en ‘Bachata Rosa’ zijn, naast dat deze bekend zijn onder de Latin doelgroep, ook geliefde meezingers voor het grote publiek.

De multi-getalenteerde singer/songwriter Guerra heeft, als professioneel muzikant van het volk, geëxperimenteerd met diverse muziekstijlen en teksten. Grappige, lichtzinnige merengues en salsa’s wisselt hij af met romantische bachatas, gemixt met Afro-pop, jazz en folksongs. Een show van Juan Luis Guerra staat altijd garant voor niet zomaar een groot feest, maar een echte belevenis!

Voor kaartverkoop kijk hier, voor meer informatie hier.