Latin America Magazine.
 
Party

Gran Fonda Chilena El Tulipán Pícaro

  • datum:20/09
  • tijd:15:00 tot 02:30 uur
  • locatie:Dhoem Dhaam Zaal
  • adres:Aambeeldstraat 10, Amsterdam
  • kosten:€7,50 - €10 (kinderen tot 12 jr. gratis)

De Chileense gemeenschap in Nederlands viert op 20 september de onafhankelijkheid van Spanje met een groot feest in Dhoem Dhaam Zaal Amsterdam.

Er is live muziek met KUMBIA CL die iedereen zal te laten swingen met oude en nieuwe bekende cumbia hits, Chileense en latijnsamerikaanse folkmuziek met Chileneuros en bekende Latijns-Amerikaanse klassiekers met Macarena y su Combo del Recuerdo. Verder nog dans presentaties met Tierra Chilena en Dúo Ukupacha en na de live show gaat het feest gewoon door met de beste tropische beats van DJ Eduardo!

Het feest is van 15:00 tot 02:30 uur. De hele dag zullen er activiteiten voor kinderen en volwassen zijn. Live muziek, danspresentatie, kunst en heerlijke typische Chileense hapjes en drankjes.

Ticket verkoop:  Tickets kunnen gekocht worden bij alle AKO vestigingen in Nederland. Voor een overzicht van de winkels zie www.ako.nl/winkels

Online tickets kunnen gekocht worden op:  https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/X68YF4BY/language/nl of via Meer informatie:

www.fiestaspatrias.nl

Facebook : www.facebook.com/fiestaspatriasCL.nl