Latin America Magazine.
 
LectureLiterature

Een avond met Isabel Allende

  • datum:18/10
  • tijd:20:00
  • locatie:Koninklijke Schouwburg
  • adres:Korte Voorhout 3, Den Haag
  • kosten:€ 15,00

Internationaal gerenommeerd auteur Isabel Allende komt naar de Koninklijke Schouwburg. Voor het eerst in vijf jaar bezoekt Allende, bekend van onder meer Het huis met de geesten en Paula, Nederland. Ze zal worden geïnterviewd over haar nieuwste roman De Japanse minnaar.

Op zondag 18 oktober is de wereldberoemde auteur Isabel Allende te gast in de Koninklijke Schouwburg. Allende brak door met haar roman Het huis met de geesten en heeft inmiddels 21 boeken op haar naam staan, waarvan wereldwijd meer dan 65 miljoen exemplaren van zijn verkocht. In 2014 ontving ze uit handen van Barack Obama een Presidential Medal of Freedom: de hoogste burgeronderscheiding van Amerika. Ze komt vertellen over haar nieuwste boek De Japanse minnaar, opnieuw een roman zoals alleen zij die kan schrijven: kleurrijk, dramatisch, humoristisch, vol cliffhangers, en met twee vrouwen van wie je alleen maar kunt gaan houden. Isabel Allende wordt geïnterviewd door Niña Weijers, auteur van de roman De consequenties.

 De toegangsprijs is inclusief een pauzedrankje & een goodiebag met door Isabel Allende gesigneerd exemplaar van Portret in sepia.

Let op: het programma zal volledig Engelstalig zijn.

Dit programma is tot stand gekomen i.s.m. Uitgeverij Wereldbibliotheek & BorderKitchen

Meer informatie en tickets >>