Latin America Magazine.
 
FoodFestivalMusic

Colombia Cultural Festival

  • datum:12/07
  • tijd:14:00 - 01:00
  • locatie:The Sand
  • adres:Mekongweg 5, Amsterdam
  • kosten:€10 / €15

Colombia Festival in Amsterdam: Mis de 10e editie niet!

Op zaterdag 12 juli beleeft het Colombia Cultural Festival haar tiende editie. Het is hèt traditionele en grootste feest van de Onafhankelijkheid van Colombia in Nederland sinds haar start in 2005.

Thuis in Colombia

Door de jarenlange ervaring weet Fundacion Pa’Goza! elk jaar weer de juiste mix te vinden…ruiken, proeven, luisteren, dansen, samen zijn en genieten…! Even het gevoel (weer) in Colombia te zijn!

Internationale artiesten

Na beroemde internationale artiesten zoals Guayacan, La Sonora Caruseles e.a. staat dit jubileumjaar de bekendste Latijns-Amerikaanse salsaband van Europa, Mercadonegro geprogrammeerd.

Mercado negro

Dit 12-koppige orkest brengt een eerbetoon aan de Colombiaanse salsa, van Joe Arroyo en Jairo Varela (Grupo Niche). Ze staan garant voor een swingend optreden, dus doe je dansschoenen maar aan!

Tropische ritmes

Van origine Colombiaanse ritmes zoals cumbia en vallenato,  met hun authentieke instrumenten, zijn de smaakmakers van het event. Ditmaal verzorgd door Orlando Bedoya & Colombia Tropical.

Podium voor jong talent

Jonge Latijns-Amerikaans talenten zoals  Jeycon (Col), BlakeD3 & DJ La Cura (Col) en Johnny Alarcon (Ven) beloven de zaal op hun kop te zetten.

Zin in een feestje? Geen oppas nodig!

Zoals in Colombia zijn kinderen welkom en kunnen tot het einde blijven.Daarom hebben we springkussens geregeld tot het einde van de avond.Bovendien betalen kinderen tot en met 12 jaar geen entree.

Koken hoeft niet

Er is van alles te eten. Laat je verrassen door exotische hapjes zoals empanadas met verschillende vullingen, regionale specialiteiten en heerlijke desserts…

Kijk hier en hier voor meer informatie

Flyer-achterkant-FINAL