Latin America Magazine.
 

Braziliaanse voetbalweek

  • data:21/10 - 25/10
  • tijd:9:00 - 17:00
  • locatie:AFC IJburg
  • adres:Dick Hilleniuspad 2 (in het Diemerpark), Amsterdam (IJburg)
  • kosten:Vanaf €75

Braziliaanse voetbalweken bij AFC IJburg en SC Buitenveldert met trainers van topclubs Fluminense en Botafogo (de club van Clarence Seedorf) uit Brazilië!

Brazilië is het land van de bal. Van sambavoetbal en van voetballende jongens en meisjes, waar je maar kijkt. Altijd en overal. De allerbeste voetballers van de wereld komen uit Brazilië en ze hebben daar zó veel goede voetballers dat ze het Nederlands Elftal wel 10 keer zouden kunnen vullen. Neymar, Robinho, Kaká, Dani Alves, Ronaldo, Romario, Ronaldinho, Pelé, Thiago Silva. Allemaal wereldsterren van Braziliaanse bodem.

Braziliaans voetbal is het mooiste, beste, spectaculairste en meest technische voetbal van de hele wereld. Onnavolgbare passeerbewegingen, flitsende acties en weergaloze doelpunten. Dat is waar het Braziliaanse voetbal voor staat. Volgend jaar wordt het WK Voetbal in Brazilië gespeeld. Maar waarom zo lang wachten?

Tijdens de herfstvakantie, van 21 t/m 25 oktober, kunnen alle jongens en meisjes tussen de 6 en de 16 jaar zich inschrijven voor de Braziliaanse Voetbalweek bij AFC IJburg of SC Buitenveldert. Speciaal hiervoor worden er Braziliaanse trainers van topclubs Fluminense en Botafogo uit Rio de Janeiro ingevlogen. Zij zullen gedurende die vijf dagen de trainingen verzorgen, zodat iedere speler zich voor even een echte Neymar kan voelen. Je zult dingen gaan zien en leren die je nog nooit eerder hebt meegemaakt.

Let op: Het is mogelijk om je per dag in te schrijven. Iedere dag heeft een ander thema en je kunt zelf bepalen op welke dag(en) je mee wilt doen!!!

Dag 1: Pingelen als NeymarHulk
Dag 2: Dribbelen als Kaká
Dag 3: Scoren als Hulk
Dag 4: Passeren als Ronaldinho
Dag 5: Wereldkampioenschappen

Kosten p.p. (incl. lunch, fruit, eten & drinken):
1 dag:            € 75,-            (incl. 1 x Brazilië outfit)
2 dagen:        € 120,-           (incl. 1 x Brazilië outfit)
3 dagen:        € 165,-           (incl. 1 x Brazilië outfit)
4 dagen:        € 200,-           (incl. 1 x Brazilië outfit)
5 dagen:        € 225,-           (incl. 1 x Brazilië outfit)