Latin America Magazine.
 
FestivalMusic

Alegría Festival

  • datum:08/06
  • tijd:14:00
  • locatie:Ketelhuisplein
  • adres:Ketelhuisplein, Eindhoven
  • kosten:Gratis
Een nieuw en gratis festival in Eindhoven waar jong en oud kan genieten van latin live muziek, top dj’s, een wereldmarkt, food & drinks en allerlei leuke doe-activiteiten. Achter Alegría Festival staan de ondernemers van o.a. Santiago de Cuba (salsa cafe), Salsa Breeze (event), YZZO (evenementenbureau) en Salsa Sensation (dansschool). Zij zijn dus geen onbekende in de wereld van events & entertainment. Met een passie voor het wereldse en latin kwamen zij met het initatief dit te willen delen.

LIVE LATIN MUSIC, DANCE, MARKET, SHOWS, WORKSHOPS, FOOD & DRINKS zijn elementen die centraal staan tijdens Alegría Festival!

Er 3 verschillende areas met een dansvloer, live muziek en dj’s; Salsa Area, Bachata Area & Kizomba Area voor de latin muziek en dansliefhebbers. Naast live muziek kun je ook genieten van allerlei activiteiten en de wereldmarkt. Zo kun je bijvoorbeeld aan diverse dansworkshop deelnemen; van hiphop tot salsa, van dancehall tot kizoma. Of kun je genieten van de wereld markt waar verschillende artiesten en ondernemers allerlei leuke producten of diensten tonen en aanbieden.

Speciaal voor de kids is er een Kids Area waar de kinderen kunnen genieten van allerlei spellen en activiteiten. Voor de culinaire food liefhebbers zijn er diverse eetkraampjes met overheerlijke wereldse gerechten, als BBQ food, Asian food en Caribbean Food. Van echte Caribische pasteitjes tot Indoneschische bami. Er zijn voldoende eetplekjes gecreëerd om samen intiem en gezellig te proeven en genieten van al het lekkers!