Latin America Magazine.
 
Festival

Afro Latino Festival

  • data:20/06 - 22/06
  • locatie:Festivalterrein
  • adres:Bergstraat 19, Bree
  • kosten:Vanaf €25

Het Afro-Latino Festival biedt elk jaar een vernieuwend, exclusief en toonaangevend programma aan van internationale en gerenommeerde artiesten uit Afrika, Latijns-Amerika, de Caraïben en Zuid-Europa. FARRUKO , LOS RAKAS, BABYLON CIRCUS, BASSEKOU KOUYATE en KES THE BAND zijn de 5 nieuwe headliners die de 3 al eerder bekend gemaakte headliners, DADDY YANKEE, BUSY SIGNAL en FONSECA vervoegen. In totaal zullen er meer dan 40 bands en DJ’s te beleven zijn naast een 10-tal dans- en randanimaties op het festivalterrein.

Van 20 t.e.m. 22 juni brengt Afro-Latino het beste uit de tropische wereldmuziekscene op 3 podia in grote overdekte luxetenten uitgerust met de perfecte dansvloer.

Voor de voetbalfans zal er een groot scherm voorzien worden zodat zij geen minuut missen van hun favoriete wedstrijd op het WK-voetbal. De wedstrijd België – Rusland op zondag 22 juni zal op een groot scherm van 50m2 uitgezonden worden terwijl de muziekliefhebbers ondertussen van de live-muziek kunnen blijven genieten. Naast het rijkelijke aanbod aan livemuziek en DJ’s biedt Afro Latino Festival ook dit jaar weer een mooie reeks dansinitiaties aan. De dansinitiaties vinden plaats in de nieuwe Salsa Palace.

Tickets vind je hier.