Latin America Magazine.
 
FoodMusic

Afro-Cuban Latin Jazz brunch met het Thomas Böttcher Trio

  • datum:15/12
  • tijd:12:00 - 15:00
  • locatie:Café Cultura
  • adres:Hoogstraat 28A, Rotterdam
  • kosten:€ 21,75

Wat is er nu lekkerder op een zondag dan een heerlijke brunch met Spaanse smaak, Boliviaanse koffie en de beste Latin Jazz ritmes? Een middag om te genieten van  lekker te bladeren door onze vele tijdschriften en inspiratie op te doen voor je volgende reis naar Latijns-Amerika. Kom ook lekker wegdromen naar de Spaanstalige wereld op de koude Nederlandse zondag.

De artiest
In samenwerking met Cuban Connection Arts & Entertainment presenteren we het Thomas Böttcher Trio in Café Cultura. Het Thomas Böttcher Trio is opgericht door de Duitse pianist/componist Thomas Böttcher, inmiddels één van de meest gevraagde Latin pianisten in Nederland. Met deze “intieme formatie” wil Böttcher een nieuw eigen geluid toevoegen aan de hedendaagse latinmuziek. Daarbij staat voor hem zijn grote liefde voor de traditionele Afro Cubaan Latin Jazz centraal.

Naast traditionele Cubaanse danzones, chachachá’s en bolero’s gekleed in een nieuw jasje brengt het trio ook eigen nummers en verfrissende arrangementen van standaards uit het jazz repertoire. Böttcher slaat met dit trio een brug  tussen de melodieuze en ritmische rijkdom van de Cubaanse traditie en het moderne jazz idioom.

 

Thomas Bottcher in piano delado_

 

De brunch

Een brunch in Café Cultura is het perfecte begin van de zondag. Geniet van een heerlijke mix van Spaanse en Latijns-Amerikaanse smaken.

Het menu bestaat onder andere uit: verse broodjes, magdalenas, verschillende Spaanse vleeswaren, kazen, taarten, gallo pinto, empanadas, nachos met huisgemaakte guacamole en meer. De volgende drankjes zijn inclusief: heerlijke koffie (espresso, americano, café con leche), thees, verse sappen, fruitshakes, chocolademelk, mineraalwater.

Reserveren voor deze brunch is verplicht. Reserveer via 010 − 846 76 19 of op info@cafecultura.nl.

Deze brunch wordt georganiseerd in samenwerking met: Logo_CUCONARTE